Ware stormloop op kaarten Parkfeest

Foto: St.Parkfeest Oosterhout

Na een paar moeizame jaren kan de organisatie van het Parkfeest vandaag weer terugkijken op een succesvol voorverkoopevenement. Vandaag konden de ware ‘die-hards’ hun kaarten kopen voor het driedaagse festival op 27, 28 en 29 mei in het Stadspark. De laatste kaarten kunnen worden gekocht bij de onderstaande voorverkoopadressen.

Penningmeester Marc Matijsen is zeer tervreden: “Vanmorgen vroeg stonden de mensen al in de rij. Tijdens dit voorverkoopevenement hebben we minstens 3 maal zoveel kaarten verkocht als vorig jaar!”. Pieter van der Wulp van de PR & Communicatie wist ons te vertellen dat ook de Festifans in de afgelopen weken flink kaarten hebben gekocht. “Niet alleen het aantal Festifans is flink toegenomen, ook het aantal kaarten dat per Festifan wordt besteld is hoger dan voorgaande jaren. Alleen gisteren al werden er aan Festifans ruim 300 kaarten verkocht! Door artiesten als de internationale topper UB40 en onze ‘knuffel-Marokkaan’ Ali-B zie je dat mensen het feestje dit jaar zeker niet willen missen!”.

De organisatie laat aan oosterhout.nieuws.nl weten dat er in totaal nog een kleine 4000 kaarten beschikbaar zijn, maar dat met name de kaarten voor zaterdag snel uitverkocht zullen zijn. Wil je dus verzekerd zijn van een kaartje, dan is het raadzaam om de komende week naar een van de voorverkoopadressen te gaan. Vanaf maandag 21 maart zijn de resterende kaarten te koop bij: VVV / UITpunt Oosterhout, Pondok Makan Yati, Kapsalon Wim van Ginneken, Bourgonje Boek en Kantoorboekhandel.

Een kaartje voor vrijdag kost 11,50 euro. Voor dat geld krijg je een Tribute Night met o.a. muziek van Pink, The Police en Muse. Voor zaterdag kost een kaart 24,50 euro en dan treden o.a. UB40, Ali-B en Chef’Special op. Een passe-partout voor beide dagen kost 29,50 euro. Deze zijn tot Koningsdag verkrijgbaar. Of niet natuurlijk als het eerder is uitverkocht…

  • KLIK HIER voor de special van oosterhout.nieuws.nl over het Parkfeest
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen