Blog 24 van Chris: “Ik herken mezelf niet meer in de spiegel”

Foto: Screenshot uit flimpje

Sinds 24 weken zijn de drie kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in het komende half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de 24e blog van Chris.

Als je het woord moeilijk weg laat zal je zien dat het vanzelf wat makkelijker gaat.

Hoi blog lezers,

Wat weet je van een ander, als je jezelf niet kent?

Hier even een korte update hoe het met mij gaat.  Deze week een leuke foto’s gemaakt met de deelnemers van de Afvalrace uit Oosterhout. Het zijn leuke actie foto’s geworden.

Ik heb bij het blog een leuk filmpje toegevoegd. Om jullie er nogmaals aan te herinneren ivm het gala van de afval race.  Jullie zijn nog steeds van harte welkom bij dit gala . als je wil komen en je hebt jezelf nog niet opgegeven stuur dan een mail naar [email protected] vermeld hier met hoeveel je komt en voor wie en dat het de afvalrace betreft in Oosterhout.  Ieder word dan verwacht om 19:30 aanwezig te zijn.   

Deze week verliep soepel ik ben samen met Ralf gaan lopen in Drimmelen samen hebben we ongeveer 10 km gelopen.  Het was wel erg koud en er stond veel wind vooral toen we terug gingen lopen naar de auto. Ook deze week weer een training gehad van Eric en ik moet zeggen ze worden steeds zwaarder. Ik voel me zelf steeds fitter worden en probeer mezelf ook steeds meer uit te dagen met sporten. Toen ik moet de afvalrace begon had ik een conditie van 0. Als ik nu ga kijken dan voel ik me geweldig en fit.  En ik kreeg deze week van een mede Afvalrace-collega nog een mooi compliment. Zij vertelde toen wij starten kwam jij altijd als laatste aan maar nu kunnen wij jou niet meer bijhouden. Jij bent het voorbeeld voor iedereen, ondanks al je tegenslag die je hebt gehad tijdens de Afvalrace. Dezelfde week kreeg ik nog zo`n soort compliment van een mede deelnemer.  Nogmaals bedankt voor de complimenten. Deze week ook nog lekker aan het hardlopen geweest een aantal keer. En thuis op zolder krachttraining gedaan.

De laatste week wel wat spierpijn gehad weer omdat ik zelf steeds meer de uitdaging aan ga met mijn lichaam. Ofwel ik probeer de grens te verleggen. Ook deze week weer wat afgevallen. Ik blijf het nog steeds raar vinden als ik mezelf zie in de spiegel hoeveel er aan mijn lichaam is veranderd. Als ik ergens langst loop en er zit spiegeling in de ramen dan lijkt het net of dat er iemand anders loopt. maar wat is het heerlijk om je niet druk te hoeven maken over waar je je kleding moet kopen. Ik stap nu gewoon een winkel binnen en heb keuze genoeg. Voorheen was ik blij als ik een broek kon vinden die paste ik kocht dan gelijk een aantal van die broeken. Shirtjes van toen waren veel te kort en strak gevuld. Met de zelfde shirtjes sport ik nu nog en ze lijken meer op een jurk dan een shirt.

Nu ik ga weer stoppen en ik spreek jullie allemaal volgende week weer.

Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen.

 

'

Reacties

article
12456
Sinds 24 weken zijn de drie kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma.
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20160319/blog-24-van-chris/
2016-03-19T13:37:23+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2016/03/19123723/blogChris24.jpg
Afvalrace, Nieuws