Open dag Oosterhoutse Golf Club op zondag 24 april met Trick-show!

Foto: Oosterhoutse Golf Club

Op zondag 24 april zal er op de Oosterhoutse Golf Club een open dag worden gehouden om iedereen kennis te laten maken met de golfsport en de vereniging van de Oosterhoutse. Dit vindt plaats op het golfterrein aan de Dukaatstraat 21 van 11.00 uur tot 16.00 uur.

“De Oosterhoutse”, staat bekend als één van de mooiste banen in Brabant met een uitdagende 18 holes park/bosbaan en kent een (h)echt verenigingsgevoel met een sfeervol vernieuwd clubhuis. Er zijn bij deze vereniging diverse lidmaatschappen mogelijk, die afgestemd zijn op de tijd en gelegenheid die je als golfer hebt. Zo zijn er twee kennismakingsvormen die je vooruitlopende op een gewoon lidmaatschap kennis laten maken met deze vereniging.

  1. Twilightspeler (spelen na 16.00 uur in de zomerperiode)
  2. Kennismakingsspeler (een jaar lang volledig speelrecht tegen een aantrekkelijke korting)

Dit jaar is het familiespelerschap geïntroduceerd, waarbij naast het oudste lid van de familie, de (klein)kinderen en de partners hiervan familielid kunnen worden en waarbij dit naast de aantrekkelijke korting vanaf het 3e kind zelfs gratis is.

Verder heeft de Oosterhoutse een florerende Businessclub, waar bedrijven en sponsoren regelmatig netwerken tijdens het golfen op de diverse businessdagen. De Oosterhoutse staat er om bekend dat 96% van de speeltijd beschikbaar is voor leden en heeft zo een groot voordeel ten opzichte van andere commerciële banen. Je hoeft niet wekenlang van tevoren een starttijd te reserveren, maar kunt gewoon naar de baan gaan en een starttijd regelen als er geen wedstrijden zijn.

Oosterhoutse Golf ClubOpen dag op 24 april
Je wordt gastvrij ontvangen met uw kennissen of familieleden in de gezellige brasserie Uilenbosch op de Oosterhoutse Golf Club. De eigenaar Peter Elbers heeft een drankje en hapje tussen de middag klaarstaan. De jeugd kan door middel van diverse spelen op een leuke manier kennismaken met de golfsport en ’s middags is er ook een proeverij voor de kinderen.

De Oosterhoutse is volop bezig met uitbreiding van de baan, doordat er naast de 18 holes een nieuwe 9 holes par 3 baan wordt aangelegd. Hiervoor is een extra stuk grond aangekocht, waarop eerst 4 nieuwe holes worden aangelegd, die in oktober gereed zullen zijn. Daarna wordt de par 3 baan aangelegd en naar verwachting is deze medio volgend jaar gereed. Deze par 3 baan biedt voor elke golfer wat wils en kan heel uitdagend of iets makkelijker worden gespeeld. Op de open dag krijg je een impressie hoe de baan er in zijn geheel uit zal gaan zien na deze uitbreiding.

Voor geïnteresseerde golfers met een handicap kan er op deze dag gratis 9 holes worden gespeeld. Hiervoor dien je je voorafeen mailtje te sturen aan [email protected]. Tevens zijn er 2 gratis clinics die worden gegeven door Brian Griffiths, de headpro van de Golf Academy en dit kan zowel voor de ervaren- als voor de beginnende golfer.

Om 14.00 uur is er het klapstuk van de dag met een grote Trick-show van Menno Beelen, die op een leuke manier laat zien wat er allemaal met een golfbal kan worden gedaan. Met deze show en de interactie met het publiek heeft hij al vele toeschouwers tot verbazing doen staan en kent deze show een grote amusementswaarde. Na deze trick-show is er een wijnproeverij in de brasserie, waarbij mooie wijnen worden getoond door La Persistance. Iedereen is welkom en mag met vrienden, kennissen of familie langs komen om de sfeer te proeven. 

  • KLIK HIER voor de website van de Oosterhoutse Golf Club

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden