Stop met goede voornemens, start met actie!

Foto: EDJ Sports

[ADVERTORIAL]

De houding van mensen die middelmatigheid tolereren in hun leven, is dat het nooit NU is. Het patroon van iemand die weinig resultaat bereikt is: volgende week, volgende maand, nadat ik…., zodra ik…….

Weet dit: Ieder moment behalve het NU geeft niet het resultaat dat jij graag wilt.

In oktober begonnen 100 deelnemers aan De Afvalrace en verschillende Brabantse gemeente. Ook bij EDJ Sports begonnen uiteindelijk ruim 25 kandidaten. Ze besloten dat het anders moest, de knop moest definitief om en het was tijd om het anders te gaan doen. Krachtig komen tot een gezond, fit en vitaal lichaam is waar ze voor zijn gegaan. 5 van onze kandidaten bloggen wekelijks hun verhaal op waalwijk.nieuws.nl, oosterhout.nieuws.nl en breda.nieuws.nl met tot nu toe EXTREME resultaten. Meer succesverhalen kun je ook lezen op www.edj-sports.nl/succesverhalen.

We geven je de kans om 90 dagen mee te doen aan jouw afvalrace, je te laten inzien wat belangrijk voor je is, hoe je dit kunt leven en hoe je dit kan blijven volhouden. Start jouw eerste fase en wordt fit, verlies overgewicht en start je nieuwe levensstijl.

In de eerste fase leggen we het fundament voor een nieuwe levensstijl, ontmoet je de andere kandidaten van de afvalrace, zie je in wie je werkelijk kunt zijn en wat je kunt creëren als je NU actie onderneemt. Let wel op: wij helpen je, maar jij moet het werk doen.

Als jij bereid bent het werk te doen en brutaal eerlijk naar jezelf te kijken, bieden wij je een kans. Alleen deze week bieden we een mogelijkheid om jezelf aan te melden voor een gratis coachgesprek met 1 van de personal trainers van EDJ Sports om te kijken of geschikte kandidaat bent om mee te doen. Zo kun je in januari direct starten (de volgende kans is pas in april).

We willen laten zien dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om krachtig te komen tot een gezond, fit en vitaal lichaam. Aan jouw de keus!

www.edj-sports.nl voor meer informatie of mail [email protected]

Er zijn slecht 6 plaatsen beschikbaar!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen