John: Het (voorlopige) eindresultaat van de Afvalrace

Foto: John van de Afvalrace

Vrijdagavond was het Finishgala van de Afvalrace Oosterhout/Dongen bij de Heeren van Dongen in Dongen. Onze kandidaten zijn 180 dagen geleden gestart met hun programma. Zij deden er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan het doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Een van de ‘bikkels van Oosterhout’ is John Broeke. Gisteren was het weegmoment en bekendmaking van zijn kwijtgraakte aantal kilo’s…Hieronder in het kort zijn verhaal en daaronder het moment van bekendmaking.

Gisteren (vrijdag 31 maart 2017) was het dan eindelijk zover. Om 13.45 werd ik thuis opgehaald om mee te gaan voor een heerlijke verwenmiddag. Eerst werden Moniek Aerts en ik in een nieuwe outfit gehesen. Daarna door naar de kapper voor een nieuw kapsel om vervolgens te gaan genieten van een heerlijk diner. Tenslotte werden we meegenomen naar De heren van Dongen voor het finishgala van de Afvalrace. Na zeer mooie woorden van mijn coach Jochen Kronenberg kreeg ik zelf de eer om mijn afgevallen gewicht bekend te maken.

Met trots mag ik hier nu ook eindelijk bekend maken dat ik na 180 dagen hard trainen 37,8 kg ben afgevallen.

Natuurlijk wil ik iedereen bedanken voor de interesse en medeleven tijdens dit traject. Daarnaast ook alle sponsors en iedereen die dit voor mij mogelijk hebben gemaakt bedankt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen