Kaarten voor Parkfeest nu ook online te bestellen

Barvrijwilligers Parkfeest (archief)
Barvrijwilligers Parkfeest (archief)
Foto: Parkfeest
Het wordt je nu wel heel makkelijk gemaakt om kaarten te kopen voor het leukste driedaagse festival van Oosterhout! Je kunt nu namelijk ook je tickets voor het Parkfeest online bestellen! De kaarten worden dan bij jou thuis bezorgd. Deze service kost slechts 2 euro per bestelling!

Feest waar je iedereen kent!

Ooit begon het Parkfeest in Oosterhout als een eenmalig evenement voor het behoud van de bouwhal waar carnavalswagens worden gebouwd, de Mienushal. In 20 jaar tijd is het uitgegroeid tot een meerdaags muziekevenement met artiesten van (inter)nationale allure. In al die jaren werden er door de Stichting Parkfeest honderdduizenden euro’s uitgekeerd aan maatschappelijke en culturele doelen. Daar mogen we best trots op zijn in Oosterhout!

Tweede weekend na Pinksteren

Het Parkfeest 2017 vindt plaats in het Slotpark op 16, 17 en 18 juni. Dat is het tweede weekend na Pinksteren. Het Parkfeest heeft een indrukwekkende staat van dienst als het aankomt op het boeken van de beste artiesten en bands. Dit jaar hebben we o.a. The Common Linnets, Nielson, Kraantje Pappie, Van Dik Hout, Kovacs en Jett Rebel op het podium staan, op zaterdag 17 juni. Vrijdagavond 16 juni is als vanouds een tribute-avond, met tributes aan o.a. Joe Cocker, Bruno Mars en Bob Marley. Zondag is traditioneel de Familiedag, met dit jaar o.a. Jonna Fraser, Toontje Lager, Dan Owen en de One Two Trio Kindershow. De toegang op zondag is gratis. Voor het gehele Parkfeest-programma kun je terecht op www.parkfeest.nl/programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen