Rioleringswerkzaamheden Floris Versterstraat vanaf 12 juni

Foto: oosterhout.nieuws.nl

Vanaf maandag 12 juni tot eind juni vinden er werkzaamheden plaats aan de riolering in de Floris Versterstraat. Het gedeelte vanaf de put in de kruising met de Jan Tooropstraat (voor huisnummer 22) tot aan de put voor de woning Floris Versterstraat 10 verkeert in slechte staat en wordt vervangen. Gelijktijdig worden de vijf boomvakken aan de noordzijde van de straat iets groter gemaakt om de bomen meer groeiruimte te geven.

Bereikbaarheid

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Graaumans uit Bavel. Zij verwachten iets meer dan 2 weken nodig te hebben om deze werkzaamheden uit te voeren. Uiteraard is dit afhankelijk van de weersomstandigheden. De woningen gelegen in het werkvak blijven te voet bereikbaar, maar de inritten kunnen tijdelijk niet worden gebruikt. Dit geldt ook voor de woningen Jan Tooropstraat 22 tot en met 26 op de dagen dat de kruising voor huisnummer 22 is opgebroken.

Meer informatie

De aannemer bezorgt bij de direct belanghebbenden kort voor aanvang van de werkzaamheden nog een brief met praktische informatie over de uitvoering.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen