Jubilerend Krav Maga Streetdefence Brabant trakteert!

Foto: Streetdefence Brabant

Vandaag, donderdag 15 juni, bestaat Krav Maga Streetdefence-Brabant 2 jaar. En wie jarig is trakteert!

Krav Magna Streetdefence Brabant

Krav Maga is een Zelfverdediging systeem dat gebaseerd is op de natuurlijke reactie van een mens daardoor is Krav Maga makkelijk aan te leren en zie je in een vrij korte periode al progressie. Krav Maga is effectief, kort en krachtig. Het systeem is zo opgezet dat het voor mannen en vrouwen toegankelijk is.

Weerbaarheid

2 jaar geleden zijn wij begonnen met één locatie is Oosterhout. Inmiddels zijn we al gegroeid naar 3 locaties, Twéé locaties in Oosterhout en één Locatie in Waalwijk. Frank Schagen verzorgd de lessen samen met Ben Groeneveld op een zeer professionele en deskundige wijze. Bij onze club staat kwaliteit voor kwantiteit en geven wij ieder persoon de juiste begeleiding om zichzelf weerbaarder te maken.

Verjaardagsactie

  • Tot 1 juli betaal je geen administratiekosten t.w.v. 25 euro als je lid word van de club.
  • Volg een gratis proefles

Meer informatie

Ben je 15 jaar of ouder? Dan kan je bij Streetdefence Brabant gaan trainen. Er wordt realistisch, gecontroleerd en vooral leuk getraind. Wil jij ook aan jezelf werken, jezelf weerbaar maken, fysiek en conditioneel verbeteren maar ook meer omgevingsbewust worden? Neem dan snel contact op met Frank Schagen Tel.: 06-47676870 of via e-mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen