Open Tuinconcert in Oosteind van Gelegenheidsorkest en De Zingende Nootjes

Foto: De Zingende Nootjes

Op zondagmiddag 9 juli om 13.30 uur geeft Het Gelegenheidsorkest met medewerking van “De Zingende Nootjes” een concert in de tuin bij Ruud en Tineke Schoenmakers in Oosteind.

Gelegenheidsorkest Oosteind

Na een jaar van repeteren sluit Het Gelegenheidsorkest uit Oosteind het seizoen af met een concert in de tuin bij Ruud en Tineke samen met het kinderkoor De Zingende Nootjes. Het Gelegenheidsorkest, in 2004 opgericht bij gelegenheid van de Nieuwjaarsreceptie in het Oostquartier, speelt niet zo moeilijke, maar wel mooie ha(rmonie), fa(nfare), bra(ssband)muziek, populair of klassiek, onder leiding van Arnold Emmen.

De Zingende Nootjes

De Zingende Nootjes is een enthousiast kinderkoor uit Oosteind, dat regelmatig optredens geeft onder leiding van Lian van Strien & Femke van de Heijkant. Er wordt wekelijks gerepeteerd in de pastorie, naast de kerk. Zij zingen o.a. vrolijke wijsjes die je kent van Kinderen voor Kinderen.

De Tuin van Ruud & Tineke

Ruud en Tineke Schoenmakers hebben een prachtige tuin. Zij vonden het leuk om hier de gastvrijheid te bieden om een concert te organiseren waar iedereen welkom is. U kunt hier, hopelijk in het zonnetje, genieten van de muziek en de tuin onder het genot van een drankje. Als het slechter weer is wordt er voor gezorgd dat u toch droog zit.

Makkelijk te bereiken

U vindt de tuin op Provincialeweg 211 in Oosteind. De borden “Ruud Schoenmakers, tentenverhuur”, en “Tineke’s Tuin” verwijzen u naar een pad naar de woning met tuin. (Als u van Oosterhout komt is het achteraan de Provincialeweg links, komt u van Dongen of ’s Gravenmoer dan is het vooraan de Provincialeweg rechts). Op het terrein zijn enkele parkeerplaatsen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen