De Speelboom derde beste gastouderopvang van Nederland

Ilona met haar Certificaat
Foto: De Speelboom

Vorige maand is gastouderopvang De Speelboom door Opiness Kinderopvang Awards met het cijfer 9,5 uitgeroepen als derde beste gastouderopvang van Nederland!

Kinderopvang Awards

Dit jaar deed gastouderopvang De Speelboom uit Oosterhout mee aan de Opiness Kinderopvang Awards in de categorie beste gastouder van Nederland. Ouders konden anoniem hun gastouderopvang beoordelen op beleid, locatie, medewerkers, informatie en veiligheid. Aan de hand van deze beoordelingen werd een landelijke top 3 aan winnaars uitgeroepen. Op 15 juni werd uit de ruim 200 inzendingen bekend gemaakt dat gastouderopvang De Speelboom de derde plaats heeft bemachtigd en hoort bij de top 3 gastouder opvanglocaties van Nederland! Voor deze mijlpaal is aan eigenaresse Ilona Luijten een officieel certificaat uitgereikt.

“Fantastisch compliment”

Eigenaresse Ilona Luijten: “Ik ben trots op het behalen van mijn derde plaats. Het is mijn passie om liefdevol en met aandacht, geduld en creativiteit voor kinderen te zorgen in een veilige en vooral gezellige omgeving. Door kinderen ruimte te geven en samen activiteiten te ondernemen, probeer ik ze te motiveren om nieuwe dingen te leren. Uiteraard alles in overleg en afstemming met u als ouder(s). Dat dit ook zo wordt ervaren door de ouders en erkent door de jury is een fantastisch compliment!”

Kleinschalig in de Contreie

Gastouderopvang De Speelboom is een kleinschalige opvanglocatie opgericht en gerund door Ilona Luijten in de wijk Contreie te Oosterhout. De opvang biedt in een gemoedelijke omgeving, professionele opvang voor baby’s, dreumessen en peuters. De opvanglocatie is erop gericht om kinderen in een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving hun mogelijkheden te laten verkennen en zichzelf te ontplooien. Hierbij worden de ouders uiteraard betrokken en geïnformeerd. Ilona is sinds 2006 werkzaam in de kinderopvang en is in 2015 gestart met gastouderopvang De Speelboom. Meer informatie over gastouderopvang De Speelboom kunt u vinden op

Reacties