Word jij ook gezonder, fitter en gelukkiger dankzij De Afvalrace?

De kandidaten van De Afvalrace 2015-2016
Foto: De Afvalrace

De inschrijving van de lustrumeditie van De Afvalrace is gestart in Midden- en West-Brabant. Doe mee voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven!

Inschrijving is weer gestart

Op 9 oktober 2017 start 5e editie van De Afvalrace in de volgende Brabantse gemeentes: Breda, Tilburg, Drimmelen, Oosterhout, Waalwijk, Dongen, Etten-Leur en Roosendaal. De inschrijving is ondertussen gestart op www.deafvalrace.nl en we hebben de eerste aanmeldingen ontvangen. Op 7 oktober wordt gezamenlijk De Afvalrace sportief afgetrapt met een kick-off.

Fitter en gelukkiger

Voor wie last heeft van overgewicht en klaar is met het zoeken naar excuses. Voor wie keer op keer tevergeefs een dieet heeft gevolgd wat niet werkt en voor wie wel een sportabonnement heeft maar er niet of te weinig gebruik van maakt. De deelnemers van voorgaande keren hebben topresultaten neergezet met waarvan een aantal met gewichtsverlies van meer dan 30 kilo in 6 maanden. En het zijn niet alleen de kilo’s die voor de ex-kandidaten het verschil maken:

Wendy: “Eindelijk beginnen aan het leven waar ik voor heb gekozen.”
Dagmar: “Ik voel me fitter, ben zelfverzekerder, voel me trots en dat straal ik uit”

Uit alle aanmeldingen wordt een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. De kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen. Het selecteren van deze kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. De niet geselecteerde kandidaten ontvangen een interessant aanbod om hun doel te bereiken. De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een blog op onze site.

Durf jij de uitdaging aan?

Meld je dan NU gratis aan via www.deafvalrace.nl. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

“Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma volledig gratis mag volgen.”

Reacties