Optreden van de River Zydeco Band in De Schelp

Foto: riverzydecoband.com

Vanmiddag, zondag 23 juli, staat er weer een optreden ingepland in Stadstuin de Schelp. Dit maal is de eer aan de River Zydeco Band die vanaf 15.00 uur een concert zal geven. Entree is zoals altijd gratis.

River Zydeco Band

Al bijna 25 jaar speelt de River Zydeco Band door heel Europa. Met passie verspreiden zij de Louisiana roots muziek. Nu met hun nieuwe album”Down the line” hebben zij hun horizon verbreed, en bereikt hun muziek een groter publiek, ze noemen het “Euro Zydeco” 12 Pop-achtige nieuwe liedjes met als basis de bekende Zydeco beat, zorgen ervoor dat het publiek zich lekker voelt, en niet stil blijft staan.

Ontwikkeld als goede wijn

In een klein platen winkeltje in Londen kocht de accordeonist Jo van Strien meer dan 25 jaar geleden een LP van de uit Louisiana afkomstige creool “Clifton Chenier” de blues op een 120 bas accordeon, bracht de inspiratie om met muziek vrienden de River Zydeco Band te formeren. De band heeft zich ontwikkeld als een goede wijn, en de huidige bezetting is er klaar voor een talrijk publiek in Stadstuin de Schelp vanmiddag muzikaal te verwennen. Houd wel het weer in de gaten. Bij regenachtig weer gaat dit optreden niet door!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen