Maak een flinke stap met jouw bedrijf tijdens ‘Sterk van Start’

Foto: Rabobank Amerstreek

Heb je plannen om je eigen bedrijf op te zetten of ben je onlangs van start gegaan? Dan is het event Sterk van Start op donderdag 14 september iets voor jou!

Wat staat er op het programma ?

19.45 – 20.15 uur Sterk van start met je ondernemingsplan
20.15 – 20.45 uur De start van Rob v.d. Heijden met Retailstars B.V.
20.45 – 21.00 uur Pauze
21.00 – 21.30 uur Het geheim van een goede pitch
21.30 – 22.00 uur Netwerkborrel

Locatie: Adviescentrum Rabobank Amerstreek, Distributieweg 15, Oosterhout.

Meld je hier aan voor het event ‘Sterk van Start’ en maak een flinke stap met je eigen bedrijf. Wat het programma inhoudt, lees je hieronder.

Ga sterk van start met je ondernemingsplan

Misschien wel de grootste uitdaging van een startende ondernemer of ZZP’er is het schrijven van een ondernemingsplan. Daarom geven we je op 14 september handvatten voor het maken van een goed businessplan. Want een goed ondernemingsplan schrijven is de eerste stap naar een succesvolle start van jouw bedrijf. Ook praktische zaken zoals het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het openen van een zakelijke rekening en verzekeringen komen aan bod.

De start van Retailstars B.V.

Hoe ben jij gestart? Deze vraag stellen we aan Rob van der Heijden. In 2014 startte hij succesvol met het bedrijf Retailstars B.V. Zijn bedrijf levert ICT-oplossingen in de retailbranche. Met een team van consultants en developers helpt Retailstars retailers elke dag om nog succesvoller te worden en meer uit hun klanten te halen. Hoe heeft Rob het destijds aangepakt en waar liep hij tegenaan? Hij deelt met jou zijn ervaringen.

Het geheim van een goede pitch

Een elevator pitch is een kernachtige en overtuigende presentatie van jouw bedrijf, plan of idee. Het is dus heel belangrijk om dat verhaal goed over de bühne te brengen. Je krijgt advies en tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen