MTB Tracks Oosterhout staan in de etalage

De etalage van MTB Tracks
De etalage van MTB Tracks
Foto: St. Wielerpromotie Oosterhout

De MTB Tracks Oosterhout staan in de etalage. Niet figuurlijk, maar letterlijk.

Oud pand DA Drogist

De komende weken heeft de organisatie achter de sportieve trekpleister van Oosterhout de beschikking over de etalage van Arendshof 220. Dat is het oude pand van de DA Drogist op het V&D Plein in het gedeelte Arendshof 2 naast de ingang naar de parkeergarage. In een samenwerking met VVV Oosterhout en dankzij een bijdrage uit het Toeristisch Fonds worden er de MTB Tracks Oosterhout gepromoot.

Trots op uitdagende baan

Lotte Govaert van VVV Oosterhout: “Het buitengebied van Oosterhout heeft ontzettend veel moois te bieden. Een prachtige combinatie van bossen, zandverstuivingen en heidevelden, de diverse horecagelegenheden en uitstekende mogelijkheden om in de natuur actief te zijn voor de gehele regio. De MTB Tracks Oosterhout staan bekend als uitstekend onderhouden en 1 van de meest uitdagende van Nederland. Hier mogen we trots op zijn en daarom zetten we ze in samenwerking met Stichting Wielerpromotie Oosterhout in de etalage”.

Op eigen banden

De etalage actie is eveneens het startschot van de campagne: “MTB Tracks Oosterhout op eigen banden”. Een campagne die erop gericht is om de MTB Tracks voor Oosterhout te kunnen blijven onderhouden in de toekomst. Ook is de campagne bedoeld om het gebruik van de routes en bezoek aan Oosterhout te bevorderen. Na de vakantie zal hiervoor de website vernieuwd zijn en worden activiteiten ontwikkeld om vrienden en donateurs te werven.

MTB Tracks Oosterhout

Gesteund door de gemeente Oosterhout en het Landschapspark ‘De Open Linie’ zijn de drie MTB-routes rond Oosterhout ontworpen en aangelegd door vrijwilligers van de stichting Wielerpromotie Oosterhout. Zij verzorgen ook het onderhoud. De routes Dorst, Cadettenkamp en Vrachelen kunnen elk afzonderlijk gereden worden maar zijn ook onderling verbonden. Samen vormen ze een maar liefst 32 km lang, divers en uitdagend MTB-routenetwerk voor elk niveau.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen