Laat je inspireren op de Oosterhoutse Uitvaartbeurs

WI Kan Doe Dragers tijdens de editie van 2016
WI Kan Doe Dragers tijdens de editie van 2016
Foto: Uitvaartbeurs Oosterhout

Eén ding is zeker in het leven: iedereen gaat een keer dood. Heb jij al nagedacht over jouw uitvaart? Weten jouw nabestaanden wat je wensen zijn? Laat je inspireren op de Uitvaartbeurs Oosterhout op 24 september in Theater de Bussel van 11.00 tot 16.00 uur. Entree is gratis.

Traditioneel of op jouw eigen wijze

Het is belangrijk om te weten welke mogelijkheden er zijn bij het regelen van een uitvaart. Om uw afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken zijn er tal van mogelijkheden. Klein of groot, ingetogen of wat uitbundiger. Traditioneel of geheel op eigen wijze. Voor veel mensen is het moeilijk om stil te staan bij hun laatste afscheid. Vaak merkt men dat het bij een (plotseling) overlijden erg moeilijk is voor de nabestaanden om alles in de korte tijd (vaak een paar dagen) te moeten beslissen en regelen.

Loop vrijblijvend naar binnen

Daarom deze beurs in Oosterhout: je kunt hier vrijblijvend binnenlopen om eens te kijken welke mogelijkheden er zijn, met specialisten in de branche te overleggen of jouw vragen voor te leggen en verschillende producten met eigen ogen te zien en zelfs aan te raken. Je zult merken dat er veel meer mogelijk is dan je denkt! Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen. De WI Kan Doe Dragers geven, net zoals vorig jaar weer een demonstratie. Na het bezoeken van deze beurs heb je vast en zeker beter inzicht in de keuzes bij jouw afscheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen