Laatste week: Pak de kans van je leven en schrijf je in!

Foto: Afvalrace Oosterhout

Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Je maakt alleen deze week nog kans op een half jaar GRATIS deelname aan de Afvalrace. Schrijf je dus nu in!

Eerste lustrumeditie

Schrijf je in voor De Afvalrace Oosterhout en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma volledig gratis mag volgen. Uit alle aanmeldingen worden twee personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Ook de diverse workshops en Finale met make-over horen daarbij!

Wekelijkse blog op Oosterhout Nieuws

De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een blog dat verschijnt op Oosterhout Nieuws. Op onze nieuwssite kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken.

Tijdlijn van De Afvalrace?

  • Schrijf je hier in. Dat kan nog t/m zondag 10 september 2017!
  • Uiterlijk 1 oktober worden de deelnemers bekend gemaakt op Oosterhout Nieuws
  • Sportieve kick-off op 7 oktober 2017, de start van 180 dagen Afvalrace
  • April 2018, Feestelijke afsluiting met grote finale en make-over

Niet geslecteerd? Niet getreurd!

Het selecteren van de kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. Mocht je niet gekozen worden, dan kan je uiteraard meedoen aan de betaalde versie van De Afvalrace. Je ontvangt dan een aanbieding van één van de deelnemende personal trainers. Aanmelden kan tot en met zondag 10 september.

Natasja, Joyce en Chris van de Afvalrace 2015/2016

Durf jij de uitdaging aan?

Meld je hier aan! Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek met één van de personal trainers en ontvangen gratis de nieuwsbrief van De Afvalrace vol nieuwtjes en speciale aanbiedingen. Wacht dus niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen