Maak kennis met kinderzelfverdediging KidzzBudo

Foto: Bliemer Arashi Sport

Judoschool Bliemer Arashi Sport is nog maar net begonnen met zijn 25e seizoen en is meteen aanwezig, want in september is iedereen bij welkom om kennis te maken met alle zelfverdedigingslessen. Dit wordt in Oosterhout aangeboden onder de naam KidzzBudo!

Kinderen vanaf 8 jaar

KidzzBudo (jeugd jujutsu) is een mix van boksen, karate, judo en jujutsu. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom voor proeflessen op woensdag in de gymzaal aan de Markkant om 17.20. Er is er ook de mogelijkheid om te proeven aan de “beruchte” sport Kickboksen. Op zaterdag om 11 uur is dit mogelijk voor jongens en meisjes van 8 t/m 14 jaar. Nodig voor de proeflessen: korte sportbroek en shirt. Er zijn voor deze proeflessen handschoenen te leen. Er wordt bij jeugdkickboksen ook voor hoofdbescherming gezorgd, want de veiligheid staat voorop tijdens de sportlessen! 

Geen vechtende kids op schoolpleinen

De trainingen zijn perfect om sterker en weerbaarder te worden. Het zelfvertrouwen en de coördinatie zijn met de strenge regels en afspraken een aanvullingen hierop. Bliemer Arashi Sport is overtuigd van het nut van deze training voor jongeren in deze tijd. Dat is ook de reden dat deze lessen op strenge, doch verantwoorde manier, worden aangeboden. Absoluut geen vechtende kinderen op de schoolpleinen, maar kampioenen in het leven. De lessen zijn in de gymzaal aan de Markkant 3 te Oosterhout. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen