Informatieavond over water in wijk Slotjes-West

Foto: CC0 Public Domain / ronymichaud

De gemeente Oosterhout en Waterschap Brabantse Delta organiseren een informatieavond over water in Slotjes-West.

Alles soorten water

Dit gaat over afvalwater, grondwater, vijvers/sloten en regenwater. Je krijgt dan ook de gelegenheid om aan te geven wat er bij jou in de buurt speelt als het gaat om water. Denk bijvoorbeeld aan rioolverstoppingen, waterkwaliteit, ontluchtingsproblemen en water op straat. Wil je aanwezig zijn? Meld je dan aan!

Klimaatverandering

De afgelopen jaren zijn de veranderingen van het klimaat steeds meer zichtbaar. Door bijvoorbeeld hevige regenval, droge periodes en bosbranden. De gemeente heeft de afgelopen jaren al verschillende maatregelen getroffen om schade door hevige regenval bij burgers en bedrijven te beperken. De gemeente kan de verwachte toekomstige opgaven niet alleen de baas, maar heeft daarbij ook jouw medewerking als inwoner hard nodig. 

Informatieavond

Daarom word je uitgenodigd voor een informatieavond over water op maandag 2 oktober 2017 van 19.30 tot 21.30 uur. De locatie is op dit moment nog niet bekend, maar zal in de omgeving van Slotjes-West worden gezocht. Het Waterschap Brabantse Delta is ook aanwezig. Door informatie uit te wisselen kun je samen werken aan een klimaatbestendige woonomgeving. Meld je aan vóór 18 september 2017. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin je naam, adres en het aantal personen. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen