Muziekvereniging Oosterhout sluit zomerseizoen De Schelp af

Foto: KMO (via Facebook)

Vanmiddag staat het allerlaatste optreden van dit zomerseizoen ingepland in Stadstuin de Schelp. Dit maal is de eer aan de Koninklijke Muziekvereniging Oosterhout (KMO) die vanaf 15.00 uur een concert zal geven. Entree is zoals altijd gratis. Stadstuin de Schelp is te vinden aan de Vijzel, zijstraat van de Sint Janstraat.

Eerste gezamenlijke concert

De Koninklijke Muziekvereniging Oosterhout (KMO) is een samensmelting van het oude Harmonie Vereniging Oosterhout en de Koninklijke Muziekvereniging ‘Harmonie’ Oosterhout en kent dus een historie van bijna 200 jaar. Eerder dit jaar versmolten de twee harmonies samen tot een nieuwe. En vanmiddag zullen zij hun eerste openbare optreden geven in Stadstuin de Schelp. De leden van de KMO spelen zeer gevarieerde muziek. Van Johann Strauss tot het bekende Happy van Pharrell Williams en van Waltz No. 2 tot Frozen.

JCI Bockparty

Stadstuin de Schelp sluit met dit concert van KMO het traditionele zomerseizoen muzikaal af. In principe sluiten daarmee ook de poorten. Uitzondering hierop is zaterdag 7 oktober, wanneer de tuin voor de vijfde maal open gaat voor de JCI Bockparty, een avond waarbij het Bourgonisch Genieten (met hoofdletters geschreven!) centraal staat. En het belangrijkste: je steunt met jouw komst drie lokale goede doelen: Museum Oud Oosterhout, Stichting Ankie Baalhuis-Roovers en natuurlijk Stadstuin de Schelp. Kaarten kosten 25 euro en zijn verkrijgbaar via [email protected]
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen