Journalist Stijn Fens geeft lezing over Rome en Paus Franciscus

Foto: stijnfens.nl

Op maandag 9 oktober aanstaande ontvangt Levenskunst Zuiderhout Stijn Fens. Deze correspondent in Rome gaat uitvoerig vertellen over zijn ervaringen in Rome, in het Vaticaan en over paus Franciscus. 

Fascinatie voor het Vaticaan

Stijn Fens is in Rome correspondent van dagblad Trouw en van de KRO. In oktober 1978 bezocht hij voor het eerst Rome; hij wil er sindsdien nooit meer weg. In 1990 trad hij in dienst van de KRO, waar hij al snel verslaggever werd bij RKK Kruispunt. Later werd hij eindredacteur van programma’s als Tussen Hemel en Aarde en Soeterbeeck. In 2005 deed hij in Rome verslag van de dood van Johannes Paulus II en van het daarop volgende conclaaf. Hij verzorgt vaak het commentaar bij plechtigheden uit Rome. Tijdens deze Levenskunstavond zal Stijn Fens de aanwezigen deelgenoot maken van zijn fascinatie voor het Vaticaan.

Iedereen is welkom

De bijeenkomst vindt plaats in Park Zuiderhout, Arnold Janssenlaan 46 in Teteringen. Aanvang is 19.30 uur. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00 per persoon. Aanmelden is niet nodig. De mogelijkheid bestaat om voor € 12,50 voorafgaand aan de lezing een hapje te eten in het Grand Café van Park Zuiderhout. Hiervoor is wel een reservering nodig. Dit doet u via het serviceteam, [email protected] of (076) 578 40 00.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen