13 gouden, 6 zilveren en 20 bronzen medailles voor Bliemer Arashi

Luke Prinsen kampioen bij 500 punten toernooi

Zondag 29 oktober werd in Lage-Zwaluwe de 36e editie van het 500-puntentoernooi gehouden door Judoclub Hirundo. Er werden door de judoka’s van Bliemer Arashi Sport 13 gouden, 6 zilveren medaille en 20 bronzen medailles gewonnen. Op de Flandres Open in België werd Vera Wandel kampioen! In St. Oederode werd Michael Pannekoek 1e en pakte Quinten Vrieze het brons.

500-puntentoernooi Lage-Zwaluwe

In de vroege ochtend startte het toernooi met 140 deelnemers, waarvan 39 van Arashi uit Oosterhout en Breda. In Lage-Zwaluwe wisten Martijn Smit, Gunnar van Hamburg, Brandon Valkenburg, Bram van Geffen, Tygo Dorresteijn, Rens van Damme, Dinant Broeken, Mats Rademaker, Senn Jongeneelen, Lisa van Trier, Luke Prinsen en Bram Bovë kampioen te worden! Tweede werden Damian Put, Ruben Schrauwen, Nadyn Jacobs, Ramon, Lex Vreijdenberger en Sem Simon. Luuk Prinsen won ook nog even zijn 400-puntenbeker. Tharijn Vreijdenberger won zijn 300 puntenbeker. Sem Simon en Niek Staps de 200 puntenbeker en de 100 puntenbeker was voor Pepijn Floor, Gunnar van Hamburg en Brandon Valkenburg. Fantastisch talent voor de toekomst!

Goud voor Quinten, Michael en Vera

Op zondag op de Flandres Open in België werd Vera Wandel opnieuw kampioen met 3x winst! Zaterdag pakte Quinten Vrieze een 3e plaats met 2x winst in St. Oederode. Michael Pannekoek ging zondag op hetzelfde toernooi als een speer en werd ongeslagen kampioen. Broer Patrick kwam net niet op het podium.