Lees zingend Nederlands met de hele familie!

Foto: H19

Wil je met een jouw gezin en andere mensen Nederlandse liedjes zingen en zo de taal leren? Elke zondagochtend (tot en met 3 december) ben je van harte welkom bij h19 Centrum voor de kunsten in Oosterhout. Onder begeleiding van een zangdocent, tevens taalcoach leer je zingend Nederlands.

Werkwijze

De teksten staan in mappen voorzien van tekst en afbeeldingen en zijn ook zichtbaar op een groot scherm. Twee docenten van h19, zingen de nummers voor om ze vervolgens gezamenlijk te herhalen. Kinderliedjes, Nederlandse pop- of volksmuziek, het komt allemaal voorbij in een prettige mix. Halverwege de ochtend drinken we gezamenlijk koffie, thee of limonade. Dan is er ook tijd om met elkaar in gesprek te komen. 

Deelname

Wil je komen zingen? Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Ben je vrijwilliger, taalmaatje of vind je het leuk om mensen uit allerlei culturen te ontmoeten: kom meezingen! Samen zingen geeft plezier! h19 is te vinden aan de Heuvel 19 in Oosterhout. Tot en met 3 december 2017 elke zondagochtend van 10.00-12.00 uur in de Theaterzaal.  

Project Leer zingend Nederlands

Het project ‘Leer zingend Nederlands’ is een samenwerkingsverband tussen Surplus, h19 en mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds. Het is bedoeld voor mensen met een andere etnische achtergrond dan de Nederlandse. Daarnaast zijn vrijwilligers die zingend willen ondersteunen van harte welkom. Doel is om samen te zingen en zo de Nederlandse taal en gebruiken op een andere, vaak toegankelijke manier, te leren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen