Start uitvoering werkzaamheden Spaandonk en Schoondonk Dommelbergen

Speeltuintje Schoondonk
Speeltuintje Schoondonk
Foto: Google Streetview

Maandag 13 november 2017 start aannemersbedrijf Wallaard uit Noordeloos met de uitvoering van de werkzaamheden voor de herinrichting van de Spaandonk en Schoondonk. De werkzaamheden duren circa 5 weken.

Ontwerp herinrichting

Donderdag 31 augustus 2017 heeft de gemeente het ontwerp van de speelplekken en het openbaar groen gepresenteerd in wijkcentrum Dommelbergen. Na deze avond was het ontwerp ook te bekijken op de gemeentelijke website. Verschillende mensen hebben na de presentatie vragen en/of opmerkingen geplaatst, die tijdens en na de avond zijn behandeld. Het ontwerp is op een paar punten verder verbeterd. Op dinsdag 3 oktober heeft het college van Burgemeesters en Wethouders in een collegenota de reacties beantwoord en het ontwerp vastgesteld. .

Verwijdering oude speeltoestellen

Voor de start van de werkzaamheden worden de oude speeltoestellen verwijderd. Dit gebeurt daarom voor het aanstaande weekend. In de Spaandonk en Schoondonk mag NIET geparkeerd worden, omdat dit woonerven zijn. In woonerven mag alleen op daarvoor bedoelde parkeervakken geparkeerd worden en die zijn er in de Spaandonk en Schoondonk niet. Parkeert u toch (deels) op de openbare weg van de Spaandonk of Schoondonk, dan kunt u hiervoor beboet worden. 

Vragen?

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met de heer A. voor de Poorte, projectleider afdeling StadsOntwikkeling, via het telefoonnummer 14 0162 of e-mailadres: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen