PT Michael over Annemarie van de Afvalrace: “Er wordt flinke progressie gemaakt!”

Foto: Michael Blom

Sinds vijf weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder stelt Michael, de personal trainer van Annemarie zich voor in een blog en vlog. Hij vertelt meteen hoe trots hij op haar is. 

Hoi mijn naam is Michael Blom, ik ben 31 jaar en woon in Oosterhout. Ik ben gelukkig getrouwd met mijn vrouw Charissa en heb een zoon van 6 jaar. Mijn hobby’s zijn voetballen, triathlon en ik sta eens in de 2 weken op de tribune bij NAC om mijn favoriete club te bekijken.

Ik ben nu werkzaam als personal trainer bij Enforce sinds 1 jaar waar ik dus onder andere Annemarie Pekergin coach en train. Voordat ik als personal trainer aan de slag ben gegaan heb ik een opleiding gevolgd op het CIOS Breda/Goes. Hierna heb ik me aangemeld bij het Korps Mariniers en heb ik 5 jaar in dienst gezeten. Door omstandigheden ben ik uiteindelijk uit dienst gegaan en ben ik gaan werken in een magazijn als tussenoplossing. Ik wist eigenlijk altijd al wel dat dit niet iets was wat ook daadwerkelijk voor mijn was weggelegd en dat dit niet was wat ik de rest van mijn leven wilde gaan doen.

Vanuit een stukje zekerheid wat ik voor mezelf had in die baan, er kwam namelijk een maandelijks salaris binnen en had al vrij snel een vast contract, ben ik daar uiteindelijk toch nog 3 jaar werkzaam geweest. Terwijl ik daar werkzaam was begon ik eigenlijk al steeds meer in de avond voor Enforce trainingen te geven, tot ik het zo druk kreeg en heb besloten de knoop door te hakken om mijn magazijn baan op te zeggen en de stap naar personal trainer te maken.

Nu werk ik met bijzonder krachtige mensen die doen wat ze moeten doen om te komen tot wat ze willen bereiken in het leven. Ik ga er voor zorgen dat de mensen die ik coach hun volledige potentie gaan leven, dus er alles uit halen wat er in zit. Ik vind het heel leuk en tof om mensen te helpen met de problemen waar ze tegenaan lopen. Ik heb er super veel zin in om het komende half jaar Annemarie hierbij te gaan helpen voor eens en altijd afscheid te nemen van de kilo’s. Blijf haar volgen in de blogs die ze wekelijks op Oosterhout Nieuws schrijft om haar vooruitgang in de gaten te houden.

Met sportieve groet,

Michael Blom

 

Annemarie wordt begeleid door Michael Blom van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen