Robbe en Geerts nieuw in de Top 100 Intermediairbedrijven van AM

Foto: Robbe Financiële Raadgevers

Ieder jaar stelt AssurantieMagazine (AM) een Top 100 samen van Intermediairbedrijven. Dit jaar komen er twee Oosterhoutse ondernemingen binnen in de landelijke lijst.

Twee Oosterhoutse binnenkomers

Am (AssurantieMagazine) stelt de Top 100 jaarlijks op en kijkt daarbij naar de omzet van de intermediairbedrijven. In die Top 100 komen twee Oosterhoutse bedrijven binnen. Robbe Financiële Raadgevers staat op plaats 95 en Geerts Financiële Dienstverleners is de hekkensluiter op plaats 100. De top 4 is dit jaar hetzelfde gebleven: Rabobank, Aon Groep Nederland, Meeùs Groep en Marsh. Nummer 5 Independer en nummer 6 IAK Verzekeringen hebben stuivertje gewisseld.

“Groei is geen doel op zich”

Paul Robbe van Robbe Financiële Raadgevers laat aan Oosterhout Nieuws weten erg blij te zijn met deze topnotering: “Het is een hele eer om als lokaal bedrijf in zo’n landelijke lijst met vooraanstaande namen uit onze sector te zijn opgenomen. Helemaal leuk dat ook collegakantoor Geerts in de lijst staat. Overigens is groei voor ons geen doel op zich. Wat wij vooral belangrijk vinden, is om betrokken te zijn en blijven bij onze klanten en hen zo goed mogelijk van financieel advies te voorzien.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen