GroenLinks langs de deuren voor handtekeningen tegen BTW-verhoging

Foto: geenbtwverhoging.nl

Op zaterdag 18 november gaan vrijwilligers van GroenLinks Oosterhout langs de deuren om te luisteren naar wat mensen bezig houdt en om handtekeningen op te halen tegen de aangekondigde landelijke BTW-verhoging.

Geplande BTW-verhoging

De vrijwilligers zullen tijdens deze huis-aan-huisgesprekken luisteren naar wat je te vertellen hebt en relevante informatie uit deze gesprekken doorgeven aan de Oosterhoutse gemeenteraadsleden en waar nodig ook naar het provinciale, landelijke of zelfs Europese niveau van de partij. Natuurlijk is de actie tegen de geplande BTW-verhoging een van de punten die vandaag in het bijzonder naar voren zullen worden gebracht. GroenLinks is tegen deze BTW-verhoging omdat deze de boodschappen en inkoop duurder maakt en daarmee met name ouderen, mensen met lagere inkomens en het MKB onnodig hard in hun portemonnee zal treffen. Inmiddels is de lijst al meer dan 90.000 keer getekend!

Korte gesprekken

De gesprekken tijdens deze huis-aan-huisactie zijn relatief kort. Als je liever langer of dieper met GroenLinks in gesprek wilt over bepaalde punten, kun je dat altijd aangeven. Je kunt dan worden worden uitgenodigd voor een vervolggesprek. En heb je de vrijwilliger van GroenLinks vandaag gemist en wil je toch jouw stem laten horen tegen de aangekondigde BTW-verhoging? Klik dan op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen