ONE en Irodion slaan handen ineen voor het TICO-huis

Enkele bewoners van het TICO-huis
Enkele bewoners van het TICO-huis
Foto: ticohuis.nl

Beleef een culinaire middag op zondag 10 december in restaurant Irodion. Om 14.00 uur bent u dan van harte welkom, einde 16.00 uur. Met uw bijdrage aan dit benefietdiner steun je de zonnepaneleninstallatie van het TICO-huis.

Het TICO-huis

Het TICO-huis biedt vanaf februari 2018 plaats aan zestien jonge mensen met een verstandelijke beperking. Om het pand in de Mathildastraat bewoonbaar voor deze jongeren te maken, wordt het flink verbouwd. Oosterhout Nieuwe Energie (ONE) ondersteunt de nieuwe bewoners van het TICO-huis met een zonnestroominstallatie. De vrijwilligers van deze ideële coöperatie bemiddelen in de aanschaf van deze installatie die € 17.000,- kost.

25 jaar Irodion

Om dit bedrag bij elkaar te krijgen is een beroep gedaan op verschillende fondsen. Daarnaast doneert ONE zelf ook een bedrag en is zij op zoek naar sponsoren. Zo zat ONE ook aan tafel bij Irodion. De heer Raptis greep de kans om het 25 jarig bestaan op een ludieke wijze te vieren met beide handen aan. Van elk couvert gaat € 20,- naar de zonnestroominstallatie. Je kunt deelnemen aan deze gezellige culinaire middag én het TICO huis sponsoren voor € 35,- per persoon.

Schuift jij mee aan?

Reserveer per e-mail: [email protected] Vermeld duidelijk in het mailtje dat het gaat om ‘reservering benefietdiner TICOHUIS 10 december’, jouw naam en adres, aantal personen, telefoonnummer en je eigen mailadres. Let op! Dit bijzondere evenement kent een minimum deelname van 50 personen. Uiterlijk 7 december ontvangt je een bevestiging van jouw reservering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen