BeweegSaam heeft nog plaats bij de zwemactiviteit

Foto: Surplus Welzijn

BeweegSaam is een vernieuwde vorm van dagbesteding in het zwembad, een beweegactiviteit in het water voor mensen met cognitieve problematiek. Onder supervisie van een gespecialiseerde beweeginstructeur en onder één-op-één begeleiding van studenten gaan deelnemers het water in om te bewegen. Het bewegen in warm water houdt de spieren en gewrichten soepel en sterk.

Begeleiding

Elke donderdag is het zwemmen voor mensen met cognitieve problematiek van 13:30 tot 15:30 uur of 14:00 tot 16:00 uur in De Warande. Tijdens het zwemmen zijn studenten aanwezig die één-op-één begeleiding bieden aan de deelnemers. Bij het bad is een brede trap aanwezig om in het water gaan en een rolstoellift. Studenten begeleiden ook de deelnemers bij het aankleden en omkleden. Voorafgaand aan het zwemmen of na het zwemmen is er een koffiemoment in Brasserie de Warande waar we gezellig bij elkaar komen voor een praatje met een heerlijk kopje koffie/thee erbij.

Iets voor jou?

Spreekt dit jou aan of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt, neem dan contact op met Aadje van Essen van Surplus. Aadje is bereikbaar via (06) 12478641 of [email protected]BeweegSaam is een initiatief van Surplus, GeriCareNet, Vitalis College, Avans Hogeschool en gemeente Oosterhout.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen