De Warande haalt 9.000 euro op voor 3FM Serious Request

Foto: Sportbedrijf Oosterhout

Recreatieoord de Warande heeft afgelopen week een speciale actieweek georganiseerd in het teken van Serious Request. De totale opbrengst van deze week is maar liefst 9.000 euro!

Verschillende doelgroepen

Het doel van de totale actieweek was om alle leeftijdsgroepen van Gemeente Oosterhout in beweging te krijgen voor het goede doel. Door zeven verschillende challenges te organiseren met elk een andere leeftijdsdoelgroep is dat zeker gelukt! Van jong tot oud, iedereen heeft bijgedragen aan het totale bedrag van € 9000,-. Dit bedrag kan nog stijgen door de donaties die komende dagen nog gedaan kunnen worden. Van al dit geld kan het rode kruis het nodige doen, bijvoorbeeld: 1781 kinderen weer contact op laten nemen met hun familie en daadwerkelijk 30 kinderen terugbrengen naar familie in een ander land of gebied.

De Westhoek haalde 816 euro op!

Het was tijdens de actieweek heel speciaal om te zien dat verschillende deelnemers zich zo enorm inzette voor het goede doel, waarbij de streefbedragen met gemak werden gehaald. Zo haalde bassischool De Westhoek maarliefst € 816,- op.

Park Zuiderhout maar liefst 1010 euro!

Ook Park Zuiderhout heeft voor serious moving ook erg hun best gedaan en € 1010,- opgehaald. Alle challenges fantastisch om te zien, veel (vaste) klanten die zich in het zweet heeft gewerkt om tot zo’n mooi bedrag te komen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen