Zaterdag presentatie van D’n Tweeëntwintigste in La Cantina

Foto: Oosterhout Nieuws

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of het carnavalspak mag alweer uit de kast worden gehaald. Komende zaterdag presenteert Stichting ’t Ceedeeke voor de 22ste keer het zilveren schijfje met de 5 beste liedjes van de afgelopen Kaaikwèkavond. De avond start zaterdag 6 januari om 20.11 uur in La Cantina.

De beste vijf

Traditioneel worden de vijf beste liedjes van de Kaaikwèkavond in de week daarna opgenomen door Stichting ’t Ceedeeke en op een cd uitgegeven. Dit jaar alweer voor de 22ste keer. De cd heeft dan ook de toepasselijke titel D’n Tweeëntwintigste mee gekregen. Op deze cd staan de volgende vijf liedjes:

  1. ’t Simpelfonisch Orkestje – Op Ne Goeie Bojum Kunde Bouwen
  2. De Koele Band – Op Ne Goeie Bojem
  3. CV De Pierewaaiers – D’n Leste Noot Gekraakt
  4. Sneeuwwitje & de 7 Geitjes – Nog Eentje Dan
  5. Cee Veevervoer – Kouvanoe!

CeedeeVolledigen

Mensen die alle 22 cd’s in hun bezit hebben mogen zich vanaf komende zaterdag officieel CeedeeVolledig noemen. Zij ontvangen die avond ook hun exclusieve onderscheiding om te bewijzen dat zij Stichting ’t Ceedeeke al 22 jaar lang een warm hart toedragen. Klik hier voor meer informatie.

Vrijwilligers gevraagd

Ook al was de editie van 2017 de allerlaatste van de Kaaikwèkavond, er zal altijd een speciaal Kaaiendonks carnavalslied worden gemaakt. Daarom zal ook ’t Ceedeeke in de toekomst blijven bestaan. In welke vorm is nog niet bekend, maar wanneer jij mee wilt denken over de toekomst van deze sympathieke stichting, mail dan met [email protected]

Oosterhout Nieuws is al jarenlang trotse sponsor van ’t Ceedeeke

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden