Twee woninginbraken op de Sterkenburg in de wijk Strijen

Foto: Ramon Vasconcellos (CC BY-SA 2.0)

Van een van onze lezers ontvingen wij een berichtje dat er gisteren bij twee verschillende huizen is ingebroken aan de Sterkenburg in de wijk Strijen.

Gestoord tijdens de inbraak

In de loop van de middag is er ingebroken in een hoekhuis, welke wordt bewoond door een oudere dame. Rond 18.15 uur was het twee blokken verderop raak. Hier werden de inbrekers gestoord door een deur-aan-deur verkoper van de Vriendenloterij die bij de geforceerde deur aanbelde. Blijkbaar schrokken de inbrekers hier zo van dat het het op een lopen hebben gezet. Toen de verkoper vervolgens bij de buren aanbelde schoten de inbrekers aan hun neus voorbij.

Regelmatig inbraken

Het dievengilde is de laatste tijd opvallend veel ‘aan het werk’ in Oosterhout. Zo werd er dinsdag in dezelfde wijk ingebroken in een woning aan de Vreeburg en bij Cafetaria ’t Pleintje op Winkelcentrum Arkendonk. Ook in de wijk Oosterheide werd de laatste weken op diverse plaatsen zowel in auto’s als woningen ingebroken. Lezers van Oosterhout Nieuws melden tevens diverse inbraken in de Donken- en Larenbuurt in de wijk Dommelbergen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen