Oosterhoutse Jasmijn Deelen genomineerd voor ‘Beste Trouwfilm’

Filmmeisjes Kelly en Jasmijn
Filmmeisjes Kelly en Jasmijn
Foto: defilmmeisjes.nl

Op 15 januari 2018 zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto & Film Award 2018. Jasmijn Deelen uit Oosterhout is samen met haar compagnon Kelly van Helvoort genomineerd voor “Beste trouwfilm van het jaar”.

5 genomineerde films

Uit een aantal van ruim 1.600 inzendingen koos de jury 80 foto’s en 5 films die meedingen naar de felbegeerde Bruidsfoto & Film Award 2018. De BFFA wordt dit jaar voor de 14e keer op een rij georganiseerd. In de 8 fotocategorieën zijn telkens 10 foto’s genomineerd. In de filmcategorie zijn 5 films genomineerd. De Bruidsfoto & Film Award heeft als doel om bruidsparen te inspireren voor hun eigen bruiloft en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en -filmmakers. Stemmen kan via de link onderaan dit artikel.

De Filmmeisjes

Tijdens hun studie zijn Jasmijn & Kelly begonnen met het maken van films. Online bekeken ze het aanbod van trouwfilmmakers dat er op de markt was. Ze vonden dat het tijd werd voor meer kwaliteit en een creatievere benadering van trouwfilms op de markt. Zo zijn ze begonnen en nu zo’n 1,5 jaar later zitten ze als twee jonge meiden van 24 jaar tussen de absolute top van Nederland. Ze vinden het een eer en erg spannend om tussen grote namen te staan, namen met jarenlange ervaring.

  • KLIK HIER om direct jouw stem uit te brengen. Let even goed op welke film je nomineert. De juiste film heeft de naam ‘filmmeisjes’ links onderin het schermpje staan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen