Voel je niet alleen, kom gezellig langs in de Buurtkamer

Foto: Surplus Welzijn

In De Buurtkamer heerst gezelligheid in een huiselijke sfeer. Iedereen die met anderen een fijne dag wil realiseren is welkom in De Buurkamer! Er zijn een beroepskracht en diverse vrijwilligers aanwezig. De Buurtkamer is er ook voor ouderen: Eenzaam voelen we ons allemaal weleens. Als je ouder bent en al veel mensen bent verloren, kun je behoefte hebben aan contact.

Enkele deelnemers aan het woord: “ik heb een doel om heen te gaan”, “spelletjes doen, je bent niet alleen”, “er is respect, het voelt vertrouwd”. Er worden spelletjes gespeeld, er wordt buiten gewandeld en er zijn mensen lekker creatief bezig en iedereen heeft het gezellig met elkaar. Er zijn geen verplichtingen, gewoon erbij zijn en van de levendigheid genieten is ook prima. Je kunt zolang blijven als je zelf wilt.

Meer informatie

Ook iets voor jou? Ga gerust eens een kijkje nemen op maandag of woensdag tussen 10.00 en 16.00 uur in activiteitencentrum de Slotjes, Slotjesveld 15 Oosterhout. Heb je vragen over De Buurtkamer, bel dan Aadje van Essen van Surplus Welzijn 0162-748600/06-12478641 of [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen