Nummer 2 van de VVD stelt zich voor: Dees Melsen

Dees Melsen
Dees Melsen
Foto: VVD Oosterhout

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zal de VVD regelmatig een kandidaat op de lijst voorstellen aan de hand van een thema uit haar verkiezingsprogramma. Deze keer de nummer 2 van de lijst: Dees Melsen.

Ambitie voor Oosterhout

“Dees Melsen, 29 jaar en sinds 2010 gemeenteraadslid voor de VVD. Opgegroeid in Oosterheide en Vrachelen. Al van jongs af aan wilde hij meedenken over de toekomst van Oosterhout. Tekeningen en kaarten van Oosterhout, de wijken en de wegen. Het is te belangrijk om niet na te denken over de toekomst van je eigen straat, buurt en stad.

Daar gaat het over op 21 maart

Oosterhout mag best wat ambitie hebben. Ambitie om de komende jaren te blijven bouwen voor jongeren, starters en gezinnen. Een aantrekkelijk stadscentrum met volop horeca en evenementen. Een stad waar je goed kunt wonen, het veilig is en waar nieuwe bedrijven zich vestigen. Dit vraagt om lef en durf. Onnodige regels schrappen, van kapvergunning tot de dakkapel. Initiatieven en ambitie de ruimte geven. Daar gaat het om.

Maar zijn we er dan?

Met de groei van de stad is het aantal files opgelopen. Niet alleen op de snelwegen, maar ook in de stad zelf. Dat moet en kan anders. Daar wil ik me de komende periode hard voor maken. Een nieuw mobiliteitsplan, met toekomstbestendige oplossingen voor knelpunten zodat verkeer door kan stromen. Met name in Vrachelen en het centrum. Een betere vrije doorstroom aan de westkant (bijvoorbeeld via een westelijke rondweg), een bus naar Vrachelen en veilige fietsroutes naar de scholen. Drie belangrijke maatregelen die zeker terug moeten komen in het nieuwe plan.

Samen werken aan resultaat

Het maken van plannen is één, uitvoeren is twee. Dat geldt voor verkeer, maar ook voor sportvoorzieningen, nieuwe bedrijventerreinen en nieuwe woonwijken. De komende periode zullen belangrijke keuzes gemaakt worden voor Oosterhout. Dat doen we niet alleen, maar samen. Aan de slag voor een Oosterhout met ambitie. Ik reken op u!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen