Live verslag van de uitslagenavond vanuit het Stadhuis

Foto: Rheden Nieuws

Vandaag zijn de gemeenteraadsverkiezingen en kun je je stem uitbrengen in het referendum over de ‘Sleepwet’. In het Stadhuis aan het Slotjesveld zal de gemeente de uitslagen bekend gaan maken. Uiteraard is Oosterhout Nieuws erbij om verslag te doen van de uitslagenavond.

 

Programma

Om 21.00 sluiten de stembureaus. Vanaf 21.30 uur ben je welkom in de publiekshal van het stadhuis. Onze inschatting is dat er rond 22.15 uur een voorlopige uitslag van de eerste stembureaus verwacht kan worden. Tijdens de avond zal burgemeester Fränzel je informeren over de tussentijdse voorlopige uitslagen. De voorlopige totaaluitslag zal naar verwachting rond middernacht bekend zijn. Op vrijdagochtend 10.00 uur is de definitieve uitslag, incl. voorkeursstemmen en restzetelverdeling bekend.

Live televisie-uitzending

De lokale omroep ORTS zal ook live verslag doen, maar dan op televisie. Presentator Ad Evers spreekt vanuit de Publiekshal vanaf 22.30 uur met lijsttrekkers, raadsleden en aspirant-politici en partijbonzen aan de gesprekstafel. Razende reporter Peter de Hoogh haalt reacties op vanuit de publiekshal.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen