Zaterdag Woonmarkt met volop info over wonen in Oosterhout

Foto: Startersportaal

Na succesvolle edities in 2016 en 2017 houdt het Startersportaal op zaterdag 24 maart tussen 10.00 en 15.00 uur in het stadhuis de Oosterhoutse Woonmarkt 2018. Toegang is gratis.

Financieel adviseurs

In het stadhuis aan het Slotjesveld staan die dag tientallen kramen opgesteld waar bezoekers informatie en advies kunnen inwinnen over alles wat te maken heeft met wonen in Oosterhout. Makelaars, projectontwikkelaars, financieel adviseurs en aannemers bieden bijvoorbeeld informatie over het bouwen van een eigen huis. Woningbouwcorporatie Thuisvester geeft informatie over sociale huurwoningen in Oosterhout. De gemeente Oosterhout informeert de bezoekers over leningen voor starters en woningaanpassingen in het kader van verduurzaming en langer zelfstandig wonen.

Advies voor verduurzaming

Daarnaast is coöperatie Oosterhout Nieuwe Energie aanwezig om te adviseren over de verduurzaming van bestaande woningen. Zo is het vervangen van een gloeilamp door een LEDlamp een mooie eerste stap naar duurzaam wonen. Voor de eerste 50 nieuwe leden van ONE ligt een gratis LEDlamp klaar. Daarnaast adviseert de brandweer over brandveiligheid in en om de woning en er zijn vrijwilligers die op informatie geven over zogenaamde home safety checks. Zij kunnen controleren of uw woning (brand)veilig is. Kortom: alles wat met wonen in Oosterhout te maken heeft is vertegenwoordigd.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen