Cabaret op zaterdag, vibrafoonconcert op zondag in de Schelleboom

Vincent Houdijk
Foto: De Schelleboom

Aankomend weekend heeft De Schelleboom een zeer uiteenlopend programma met maar liefst twee voorstellingen. Op zaterdagavond heerlijke humor op de vierkante millimeter door De Rode Horde. En op zondagmiddag een theaterconcert door Jazzvibrafonist Vincent Houdijk.

Zaterdag: humor met De Rode Horde

Absurdistische humor op de vierkante millimeter. Of het nu gaat over een Oegandese Kuifkanarie, een Zwitserse herder of een blonde rasta: De Rode Horde scheert ze allemaal over één kam en weten elk gesprek en elke alledaagse situatie te laten ontsporen. Hoe dat komt? Ze hebben geen idee! Wat dat betreft zijn het net echte mensen. Kijk ernaar, kijk dan naar jezelf en naar de mensen die je kent en wees opgelucht: het kan altijd erger! Zaterdag 21 april, 20:15 uur Theater de Schelleboom. Entree 13,50 euro incl koffie vooraf en een drankje in de pauze of nazit.

Zondag: concert van Vincent Houdijk

Nog niet eerder heeft een Nederlandse vibrafonist een solo tournee gehouden. Vincent Houdijk is onlangs verkozen tot Nederlands’ meest veelbelovend jazz talent en gaat op pad. Uitgangspunt; concertlocaties met een adembenemende akoestiek en dan kan De Schelleboom niet ontbreken!  Het programma dat hij samenstelt is een combinatie van eigen werk en composities waarbij de elementen klassiek, wereldmuziek en jazz centraal zullen staan. Zondag 22 april, 14:00 uur Theater de Schelleboom. Entree 13,50 euro incl koffie vooraf en een drankje in de pauze of nazit.

Reacties

article
31452
Aankomend weekend heeft De Schelleboom een zeer uiteenlopend programma met maar liefst twee voorstellingen. Op
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180416/cabaret-op-zaterdag-vibrafoonconcert-op-zondag-schelleboom/
2018-04-16T06:10:54+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/04/16060233/Vincent-Houdijk.jpg
Nieuws