Nog enkele kramen beschikbaar voor vrijmarkt Koningsdag

Foto: oosterhout.nieuws.nl

Afgelopen zaterdag is de verhuur van kramen tijdens Koningsdag via de website van het Oranje Comité gestart. Er zijn vanmorgen om 6.30 uur nog een stuk of 30 (halve) kramen beschikbaar. Een halve kraam kost 15 euro, een hele kraam 28 euro. KLIK HIER voor de meest actuele situatie.

Geen kleedjes tussen de kramen

Dit jaar wordt de vrijmarkt op Koningsdag iets anders ingedeeld: in het Slotpark West (bij de kiosk) is gelegenheid om te verkopen op kleedjes, aan de andere kant in Slotpark Oost staan UITSLUITEND gehuurde kramen en zijn er geen kleedjes meer toegestaan tussen de kramen. Daarnaast is de plattegrond iets aangepast.

Betaal tijdig na reservering!

Het Oranje Comité verhuurt de kramen per halve kraam. Een halve kraam kost 15 euro. Voor een hele (overdekte) kraam moet je dus 2 nummers aanklikken. Een hele kraam is 4 x 1 meter en kost dus 28 euro. Let op: na het aanklikken van je nummer(s) word je doorgeleid naar de betaalpagina. Betaal dan meteen want anders wordt de kraam weer vrijgegeven (5 minuten tijd). Je krijgt een betalingsbevestiging. Je huurbewijs volgt later in de mail. Annulering van gereserveerde kramen is niet mogelijk. De huursom wordt ook niet terugbetaald.

  • KLIK HIER voor de speciale site voor kraamverhuur
  • KLIK HIER voor de website van het Oranje Comité Oosterhout

Reacties

article
31558
Afgelopen zaterdag is de verhuur van kramen tijdens Koningsdag via de website van het Oranje Comité
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180416/nog-enkele-kramen-beschikbaar-vrijmarkt-koningsdag/
2018-04-16T06:34:28+00:00
https://oosterhout.nieuws.nl/media/sites/257/2014/04/vzdyfrh50c6m1gobzcxptoj4q-koningsdag1.jpg
Nieuws