Paul Berner Band speelt Liever in de KluiZ dan ThuiZ

Paul Berner Band
Foto: Theater de Bussel

Paul Berner komt met zijn vaste kwartet woensdag 18 april spelen in de kleine zaal van Theater de Bussel in de muzikale reeks Liever in de KluiZ dan ThuiZ. Aanvang 20.15 uur, entree 20 euro per persoon.

‘Say the word’ is het gloednieuwe album van Paul Berner, een ode aan het klassieke album ‘Rubber Soul’ van The Beatles. “Rubber Soul was het eerste Beatles-album dat ik kocht zodra het uitkwam. Ik was 13, en ik had allerlei vragen over hoe de wereld werkt, allerlei dingen die ik moest weten. Terwijl ik steeds weer Rubber Soul draaide, had ik het gevoel dat ik van de oudere broers The Beatles belangrijke dingen leerde, over meisjes, over de liefde, over hoe het was om volwassen te zijn. Wat ik toen nog niet door had, was dat ik ook tegelijk over songs leerde, over ritme, over melodie, over harmonie, over hoe muziek werkt; dit waren ook allemaal berichten die mijn broers via deze liedjes naar mij stuurden. En pas nu, bij het terugluisteren van deze muziek, ontdek ik dat, oh! dat is waar ook, híer heb ik dat vandaan! Dus bij deze ook mijn grote dank aan John, Paul, George en Ringo.”

Berner wordt begeleid door zijn vaste kwartet: Boy Edgar-prijswinnaar Michael Moore op klarinet en sax, gitarist van het Metropole Orchestra Peter Tiehuis, en gitarist van de Izaline Calister quartet Ed Verhoeff.

Reacties

article
31563
Paul Berner komt met zijn vaste kwartet woensdag 18 april spelen in de kleine zaal
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180416/paul-berner-band-speelt-liever-kluiz-dan-thuiz/
2018-04-16T06:42:17+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/04/16064137/Berber.jpg
Nieuws