West Side Story zoekt verhalen over de wijk rondom De Pannehoef

Foto: PH-Kwadraat

Verhalen van Oud West vormen de basis van het project West Side Story, dat 24 juni zal plaatsvinden in de wijk, in en rondom de Pannehoef. Voor de tweede editie, die mede wordt georganiseerd door een enthousiaste groep buurtbewoners, is de organisatie op zoek naar verhalen.

Diverse soorten verhalen

Bij verhalen kun je van alles bedenken. Verhalen van vervlogen tijden, spannende geruchten of waargebeurde feiten. Opmerkelijke gebeurtenissen of lachwekkende situaties. Misschien woonde er ooit een beroemdheid in je straat of heb je zelf een prachtig verhaal over je eigen leven in relatie tot Oud West en wil je dat graag delen.

Route met gids

Ook al lijkt juni nog ver weg, de organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen en contacten. Het word een route door de wijk onder begeleiding van een gids. Je komt hierbij langs bijzondere plekken, mooie mensen en prachtige verhalen. Talenten van de wijk staan deze dag centraal. Dus mocht je mee willen doen, iets te vertellen hebben of nieuwsgierig zijn, schrijf dan 24 juni vast in de agenda om het wijkproject van deze Koninklijke wijk te komen bewonderen!

Mooi verhaal delen?

Heb je een mooi verhaal om te delen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Reacties

article
32180
Verhalen van Oud West vormen de basis van het project West Side Story, dat 24
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180516/west-side-story-zoekt-verhalen-wijk-rondom-pannehoef/
2018-05-16T06:08:21+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/05/11071144/OudWest.jpg
Nieuws