10-jarige Ryan is stuntman voor één dag dankzij de VriendenLoterij

De hartenwens van Ryan (links op de auto) gaat in vervulling
De hartenwens van Ryan (links op de auto) gaat in vervulling
Foto: Vriendenloterij

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de Oosterhoutse Ryan van der Vorst (10). Al sinds hij drie jaar oud is, wil hij niets liever dan stuntman worden. Deze hartenwens ging dankzij een aanvraag van de Ruud van Nistelrooy Foundation bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij in vervulling.

Stuntman

Ryan van der Vorst is dolenthousiast: “Wat was dit vet! We hebben een hele coole filmscène in elkaar gezet, waarin we van een dak afvielen, rondvlogen door de lucht en een aanrijding met een auto nadeden. Super spannend allemaal, maar nu weet ik het zeker: ik wil stuntman worden!”

Moeilijke tijd achter de rug

Leontien van Nistelrooy, medeoprichter van de Ruud van Nistelrooy Foundation: “Wij hebben voor Ryan een aanvraag gedaan bij het VriendenFonds. Ryan is bezig zijn talenten te ontdekken en te werken aan zijn zelfvertrouwen. Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug en daarom wilden we zijn grootste wens laten uitkomen: stuntman zijn. Geweldig dat deze droom nu dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij in vervulling is gegaan!”

VriendenFonds vervult hartenwensen

Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. Sinds 2013 vervult het VriendenFonds hartenwensen van mensen die een steuntje in de rug verdienen. Er zijn al meer dan 300 hartenwensen vervuld!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen