Inloopmiddag/avond reconstructie Paterserf bij voormalig zwembad De Blikken

Foto: Google Streetview

Vanaf maandag 25 juni tot begin oktober 2018 zal de gemeente werkzaamheden uitvoeren aan Paterserf. het betreft het stuk bij voormalig zwembad De Blikken, vanaf de aansluiting met de Europaweg tot en met de aansluiting op Wilhelminakanaal Zuid. Op dinsdag 29 mei is een inloopmiddag/avond tussen 17.00 en 19.00 uur in Wijkcentrum de Bunthoef aan de Bloemenhoef 2. Tijdens deze inloop kun je kijken naar de plannen, de wegomleidingen en kun je meer uitleg krijgen van de projectleider en medewerkers van de gemeente Oosterhout.

Wat gaat de gemeente doen?

  • Een deel van de hoofdrijbaan van Paterserf wordt versmald;
  • Nieuwe parkeervakken langs de rijbaan;
  • Verlegging van de rijbaan om een goede aansluiting te krijgen met de nieuwe parkeervakken;
  • Verbreding van de berm aan de oostzijde, waardoor er meer ruimte voor groen is;
  • Twee extra parkeervakken ter hoogte van Stichting B.O.C.K.;
  • In het najaar worden enkele nieuwe bomen geplant.

Planning

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. Eerst komt het gedeelte van de Europalaan tot de eerste aansluiting met de Warandepoort (weg naar B.O.C.K., Voko en
Sint-Oelbertgymnasium) aan bod dit van circa 25 juni tot uiterlijk vrijdag 20 juli 2018. Vanaf  maandag 20 augustus tot begin oktober 2018 wordt het overige deel uitgevoerd (tot het Wilhelminakanaal-Zuid). Tijdens de werkzaamheden zal het verkeer omgeleid worden. Ter hoogte van het kruispunt Europaweg zullen, zo nodig maatregelen getroffen worden om langzaam verkeer tijdelijk te faciliteren, bijvoorbeeld het fietsverkeer naar het St-Oelbert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen