Eerst Eten: dé nieuwste business club in Oosterhout!

Foto: Businessclub Eerst Eten

“Eerst eten!” is een welbekende uitspraak in Oosterhout. Een beter uitgangspunt voor onze nieuwe businessclub is dan ook niet denkbaar, zo moeten de initiatiefnemers hebben gedacht. De eerstvolgende bijeenkomst is op 7 jun i bij La Cantina.

Netwerken en vorkje prikken

Maandelijks organiserenHans van Poppel, Ingrid Cantrijn, Patrick Kroonen en Erick Verlee een laagdrempelige netwerkbijeenkomst waar naast het prikken van een vorkje netwerken centraal staat. Informeel netwerken, nieuws uitwisselen, contacten uitbouwen en verder versterken. Voor alle ondernemers uit regio Oosterhout is dit dé club waar je bij wilt horen.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten vinden plaats op aansprekende locaties, maar ook netwerkavonden bij vooraanstaande bedrijven staan op de agenda. Op 7 juni wordt er een introductieavond georganiseerd. Je bent vanaf 17.30 uur welkom bij restaurant La Cantina en het programma duurt tot ongeveer 21.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst kun je kennismaken met het bestuur en hun ambitieuze plannen. Entree voor deze netwerkavond incl. buffet is € 20,18 wat een ludieke verwijzing is naar het jaar van oprichting.

  • KLIK HIER voor meer informatie of om je direct aan te melden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen