Oosterhoutse Avondvierdaagse: de routebeschrijvingen

Foto: St. Willem van Duivenvoorde

Vandaag is het eindelijk zo ver: om 18.00 uur starten de wandelaars aan de eerste avond van de Oosterhoutse Avond4daagse. De start is vandaag vanaf Sportpark de Contreie aan de Weststadweg 1.

Weersverwachting

Volgens de website weeronline.nl laat de zon zich vanaf vanmiddag steeds vaker zien en wordt stralend weer. De wind blijft noordelijk en is matig van kracht. Temperatuur tussen de 22-25 graden. Mocht er tijdens de Avond4daagse slecht weer worden voorspeld en twijfel je of er die avond wel wordt gewandeld, dan kun je via de Facebookpagina van de Oosterhoutse Avondvierdaagse iedere dag om 17.00 uur altijd het laatste nieuws zien.

Je kan nog inschrijven!

Net als voorgaande jaren kost inschrijven 5 euro per persoon. Bij het opgeven moet je aangeven of je 3, 5 of 10 kilometer per dag gaat lopen en voor de hoeveelste keer je meedoet, zodat de juiste medaille kan worden klaargelegd. Tot en met dinsdagmiddag kun je je opgeven bij het VVV, dat te vinden is in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Dinsdagavond is het vanaf 17.00 uur ook nog mogelijk je in te schrijven bij de start op Sportpark de Contreie. Deelnemen kost dan een euro meer en dus 6 euro per persoon.

De Routebeschrijvingen

  • KLIK HIER voor de routebeschrijving van de 3 km
  • KLIK HIER voor de routebeschrijving van de 5 km
  • KLIK HIER voor de routebeschrijving van de 10 km
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen