Dag 1 van de Avondvierdaagse is goed verlopen!

Dronebeelden van de start
Dronebeelden van de start
Foto: Frans Molier (ModelVliegport Oosterhout)

De Oosterhoutse Avond4daagse loopt weer als nooit tevoren! Ruim 1.850 deelnemers lieten gisteren hun stempelkaart voorzien van de eerste stempels. Inclusief begeleiders liepen er gisterenavond ongeveer 3.000 wandelaars in de zon een rondje van 3, 5 of 10 kilometer rondom Sportpark de Contreie.

Start vanaf de Contreie

Met lieve en ondersteunende woorden van onze waarnemend burgemeester Fränzel werden de deelnemers om 18.00 uur weggestuurd voor de eerste kilometers. Dit jaar steeg het aantal deelnemers aan de wandeltochten van ruim 1400 deelnemers naar ruim 1.850 deelnemers. Niet alleen de deelnemers genoten met volle teugen van de zon en de mooie tocht, ook de vrijwilligers stonden met een glimlach van oor tot oor te genieten.

Muziek, appels en tomaten

Onderweg werden de wandelaars door de organisatie getrakteerd op een appeltje of een handje snoeptomaatjes. Ook stonden de Jeugdhofkapel de Smulnarren en Dweilband HOEZO? langs de route om de deelnemers aan te moedigen. Vanavond is het de tweede avond en wordt er gestart vanaf het MEK Kinderboerderij aan de Veerseweg. De organisatie vraagt met klem om met de fiets te komen wegens de zeer beperkte parkeermogelijkheden.

Met bijzondere dank aan Frans Molier van ModelVliegport Oosterhout (MVSO) voor de foto gemaakt met zijn drone.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen