De Paskaemer genonimeerd voor de Most Innovative Start Up Award

Foto: De Paskaemer

Kledingwinkel De Paskaemer aan de Kerkstraat is genomineerd voor de Most Innovative Start Up Award van de Dutch Retail Experience Awards. De jury maakt de winnaar bekend op maandag 9 juli bij de Westergasfabriek. Naast de jury kunnen klanten hun favoriete winkel nomineren via de link onderaan dit artikel.

De Awards

De Dutch Retail Experience Awards is een landelijke retailprijs voor de modezaken die hun winkelbeleving neerzetten op basis van de pijlers authenticiteit en duurzaamheid. Deze Award is in 2012 in het leven geroepen om vooruitstrevende retailers en winkelconcepten onder de aandacht te brengen en te stimuleren. Waarmee we de retailers inspiratie en goede voorbeelden geven van winkels die duurzaamheid in hun beleid verweven hebben. De Awards bestaan uit een juryprijs en een publieksprijs die op basis van een open stemformulier verworven worden. Je kunt tot 1 juli stemmen op jouw favoriet via de link onderaan dit artikel.

Most Innovative Start Up Award

De Paskaemer is genomineerd voor de Most Innovative Start Up Award. Die wordt uitgereikt aan, zoals de naam al aangeeft, de meest innovatieve start up. Deze categorie is in het leven geroepen om start ups, die met durf en lef het retaillandschap instappen en uitblinken in originaliteit, een steuntje in de rug te geven en ze te promoten onder de consument. Deze Award wordt uitgereikt aan retailers die minder dan 5 jaar bestaan. Naast onze Oosterhoutse Paskaemer zijn ook genomineerd: Maha in Amsterdam, Make My Day Men in Nijmegen, Oeben’s Mercantile in Utrecht, Palma in Breda, Pek & Kleren in Amsterdam, Gekaapt in Amsterdam, Roots in Amersfoort, Poush in Wassenaar en Hype Heroes in Den Bosch.

Reacties

article
33461
Kledingwinkel De Paskaemer aan de Kerkstraat is genomineerd voor de Most Innovative Start Up Award
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180612/paskaemer-genonimeerd-most-innovative-start-up-award/
2018-06-12T07:16:15+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/06/12071553/Paskaemer.jpg
Nieuws