Waan je vanmiddag even in Parijs tijdens Montmarte op de Heuvel

Foto: CC0 Creative Commons / bogitw

Waan je vandaag tussen 12.00 en 20.00 uur even in Parijse sferen tijdens Montmartre op de Heuvel. Een evenement met (straat)artiesten, straattheater en kunstenaars gecombineerd met brocanteurs uit alle windstreken.

Straatartiesten

Een keur van (straat)artiesten en kunstenaars zal je vermaken tijdens de markt, op de terrassen en de straten rondom de Heuvel. Kom snuffelen tussen mooie oude meubeltjes en spullen van weleer, laat jouw silhouet knippen door een kunstenares, je karikatuur tekenen of wordt vereeuwigd op een schilderij van kunstschilders die het geheel proberen vast te leggen op het canvas. Laat je beroeren door muziek van straatmuzikanten en je vermaken door het straattheater en de straat artiesten of verrassen door onverwachte ontmoetingen.

Inwendige mens: eerst eten!

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Bij de horeca gelegenheden op de Heuvel kun je genieten van goed voedsel, heerlijke wijnen en bieren. Pak een stoel op het terras en geniet van wat er gebeurt om je heen en geniet uiteraard van de muziek. Geen zin om op het terras te zitten? Kies dan voor verstrooiing door een film noir. Één ding is zeker.. je hoeft jezelf niet te vervelen vandaag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen