Gratis concert Oosteindse zanggroep Easy Goin’ in De Schelp

Foto: Easy Goin'

Zondagmiddag 17 juni staat om 15.00 uur staan de poorten van Stadstuin de Schelp weer wagenwijd open voor een gratis concert. Deze zondag is het de beurt aan de Zanggroep Easy Goin’ uit Oosteind. Stadstuin de Schelp is te vinden aan de Vijzel, zijstraat van de Sint Janstraat.

Easy Goin’

Zanggroep Easy Goin’ uit Oosteind (en verre omstreken) heeft begin dit jaar haar vierde verjaardag gevierd. In haar korte bestaan zijn inmiddels al bijna 20 optredens gegeven, waarvan veel in de regio West-Brabant, maar vreemd genoeg is het er nooit zo van gekomen om in Oosterhout zelf een concert te geven.

Unieke mix

Het is dan ook met veel plezier dat Easy Goin’ op 17 juni a.s. in De Schelp haar visitekaartje wil gaan afgeven. Easy Goin’ is een actief koor dat wel van een uitdaging houdt en dat is bij hun optredens zeker te merken. Maar bovenal doet het koor zijn naam eer aan vanwege het repertoire (genres) en de manier waarop de leden met elkaar zingen en omgaan. Het repertoire, voornamelijk lichte muziek, is zowel Engels- als Nederlandstalig. Het karakter van Easy Goin’ is misschien wel het beste te omschrijven als een unieke mix van toegankelijkheid, diversiteit, verrassing en bescheiden emotie. Dat maakt elk optreden weer een bijzondere belevenis.

Irenebossier

Een speciaal gastoptreden bij dit concert is er voor de violiste Irene Bossier. Tijdens het zomerconcert vorig jaar van Easy Goin’, heeft het publiek al kunnen genieten van het virtuoze vioolspel en haar unieke samenwerking met het koor en dirigent Rowan van der Westen.
De verwachting is, dat in de ambiance van De Schelp het nog ontroerender zal klinken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen