Handboogschuttersgilde St. Sebastiaan verhuist naar Pannenhuisstraat

Foto: stsebastiaan.nl

Handboogschuttersgilde St. Sebastiaan is nu gevestigd op het eiland van de Zwaaikom, maar door de bouwplannen is er voor hen geen plaats meer op het eiland. Zij zullen daarom gaan verhuizen naar het voormalige scoutingterrein aan de Pannenhuisstraat.

Nieuwe locatie

In het kader van de ontwikkeling van woningen op het eiland van de Zwaaikom is er bekeken of vestiging op het eiland mogelijk zou blijven. De gemeente en het Handboogschuttersgilde kwamen daarbij tot de conclusie dat het resterende terrein onvoldoende geschikt is voor hun activiteiten. Aan de Pannenhuisstraat is het voormalige scoutingterrein beschikbaar. Deze locatie heeft de gemeente jaren geleden aangekocht voor de herplaatsing van de scoutingvereniging.

Uitnodiging volgt

Het handboogschuttersgilde nodigt binnenkort de nieuwe buren uit een deel van de Vlinderbuurt uit om met hen – de sport en het gilde – kennis te maken. Ze zullen dat doen op de plek waar ze nu zitten. Op dit moment is nog niet bekend wanneer het handboogschuttersgilde gaat verhuizen. Eerst moeten de plannen voor de nieuwe plek nog verder worden uitgewerkt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen