Zaterdag gaat het dak eraf tijdens Muziek op het Plein!

Foto: Muziek op het Plein

Op zaterdag 23 juni organiseert de horeca de eerste editie van Muziek op het Plein op de Markt. Tussen 15.00 en 23.00 uur zal een keur aan artiesten optreden, waaronder Indepts, Willem de Jong, Coverband DIAZ, Lynx, Jeroen van Zelst, Grape Valley & the Final DJ Show! De toegang is gratis!

Jeroen van Zelst

Jeroen van Zelst groeit op met muziek, wanneer hij 8 jaar oud is gaat hij al met een drumstel in de weer. Op de middelbare school is hij drummer in een bandje. Jeroen’s carrière als feestartiest begint in 2011 met het uitbrengen van de single Colinda. In dat jaar wordt hij verkozen als Aanstormend Talent bij het welbekende Festival van het Levenslied. In 2012 wint hij de Award voor Beste Opkomende Party Artiest tijdens de Party Awards. Met zijn nieuwe single Wat Hebben We Gelachen is Jeroen helemaal klaar om zijn volgende hit te gaan scoren.

Coverband DIAZ

DIAZ is een allround covergroep die elke keer met veel passie het beste van zichzelf geeft. Of het nu voor een groot live optreden is of voor een repetitie, covergroep DIAZ smijt zich steeds voor de volledige 200%. Met 7 bandleden heeft deze covergroep een heel rijk en afwisselend geluid: René op slaggitaar, Joke als zangeres, Jens als zanger, Dominiek op drums, Ignace op sologitaar, Michel op basgitaar en Erwin op keyboards.

Willem de Jong

Willem de Jong (1989) uit Werkendam begon zo’n 1,5 jaar geleden, zoals veel artiesten, met het voor zijn plezier een liedje zingen aan de bar. Meteen al viel zijn zangtalent op en hij werd vaker en vaker gevraagd om op te treden in voetbalkantines, feesttenten, kroegen en op bruiloften. Vorig jaar presenteerde hij zijn eerste singel met een heerlijke dance-achtige beat en een heel hoog meezing gehalte.

Coverband Grape Valley

Deze coverband pakt eigenlijk alleen de grootste hits aan.. en dan niet zomaar.. De band bestaat al even en ook de muzikanten hebben ruim hun sporen al verdiend. Genieten en meedoen!! Dansen mag ook… springen… schreeuwen.. wat je wil.. een ding is echter verboden… gaat je trouwens ook nauwelijks lukken.. en dat is stilstaan!!

Begin je dag voortaan met het nieuws uit je eigen stad met onze gratis nieuwsbrief. KLIK HIER en geef je op.

 

 

Reacties

article
33677
Op zaterdag 23 juni organiseert de horeca de eerste editie van Muziek op het Plein
https://oosterhout.nieuws.nl/nieuws/20180620/zaterdag-gaat-dak-eraf-tijdens-muziek-op-plein/
2018-06-20T06:49:00+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/06/20064846/muziek-op-het-plein.jpg
Nieuws